BURSA / OSMANGAZİ - Turgut Yılmazipek Yatılı Bölge Ortaokulu

Nis

02.04.2024 tarihinde  İl Milli Eğitim Müdürlüğünün İşyeri Sağlık ve Güvenlik Birimi İlk Yardım Eğitmeni tarafından okulumuzda  “İlk Yardım Öğrenci/Veli Semineri” gerçekleştirildi.

Mrt

Devlet Su İşlerinin (DSİ) düzenlemiş olduğu ‘’Barış İçin Sudan Faydalanmak’’ temalı kompozisyon yarışmasında okulumuz 7/A sınıfı öğrencisi Buğlem ATA  “ Su ile Gelen Barış” adlı yazısıyla bölge 3.sü olmuştur. Öğrencimizi bu başarısından dolayı kutluyor ve başarılarının devamını diliyoruz.

Mrt

Okulumuz 6-B sınıfı öğrencileriyle Lütfiye İBRAHİMBAŞ ve Mustafa YÜZBAŞIOĞLU hocalarımızın gözetiminde Bursa'nın tarihi cami ve  türbelerini ziyaret ettik. Hem Ramazan Ayı'nın manevi havasını daha yakından hissetme fırsatı bulduk hem de padişahlarımız başta olmak üzere tüm ölmüşlerimizi hayırla andık.

Mrt

Çanakkale Deniz Zaferi´nin 109. yıldönümü nedeniyle 18 Mart Pazartesi günü saat:11.00'de okulumuz Turgut Yılmazipek Yatılı Bölge Ortaokulu tarafından düzenlenen 18 Mart Şehitleri Anma Programı yapıldı.

Mrt

İstiklal Marşının kabulünün 103. yıl dönümünde  okulumuz konferans salonunda kutlama programı yapıldı.

BİLİM VE TEKNOLOJİ HAFTASI PANO ÇALIŞMALARIMIZ

İnsanın yaşamını bu denli etkileyen, ufkunu açan, uygarlığı hızla geliştiren bilim ve teknolojinin önemi üzerinde durmak için okullarda her yıl 8-14 Mart tarihleri arasında kalan hafta bilim ve teknoloji haftası olarak kutlanmaktadır. Öğrencilerimizle bilim haftası pano hazırlıkları yapılmış ve bu hafta bilimin öneminden bahsedilmiştir.

Mrt

02-10 2024 tarihlerinde Bursa Tüyap Fuar Alanı’nda 21. defa düzenlenen Kitap Fuarı’na 6/A ve 8/A öğrencilerinin katılımıyla 06/03/2024 tarihinde  bir gezi etkinliği düzenledik.

Mrt

1-7 Mart Deprem haftası faaliyetleri kapsamında okulumuzda deprem tatbikatı yapıldı.

DR. HÜSEYİN PARKAN SANLIKOL MÜZİK ENSTRÜMANLARI MÜZESİNE GEZİ

Şbt

TURGUT YILMAZİPEK YBO BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞUYOR!

FLOOR CURLİNGDE ÇİFTE  BAŞARI

Şbt

Miraç Kandili'ni okulumuzun pansiyonunda yatılı kalan öğrencilerimizle camide idrak ettik.

Şbt

Öğrencilerimiz  geleneksel "30 Taş Oyunu"nu eğlenerek oynadılar.

Ock

TEKNOFEST İLE GELECEK SENSİN

Ock

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılının ilk yarısını tamamladık. Öğrencilerimize, yarı yıl tatilinde eğlenceli vakitler geçirecekleri ve güzelce  dinlenecekleri bir tatil diliyoruz.